Υγεία - Διατροφή - Ευεξία

Lipolysis | Κέντρο ανίχνευσης μεταβολικών διαταραχών

«Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου»

είπε ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης, ενώ το απόφθεγμα συμπληρώνεται με την εξής φράση «Ιατρική και υγεία δεν είναι τίποτα άλλο από την υγιεινή φυσική διατροφή». Εμείς, φυσικά, όχι μόνο το γνωρίζουμε, αλλά όλη η φιλοσοφία και οι υπηρεσίες της Lipolysis βασίζονται σε αυτό το απόφθεγμα.

Lipolysis | Κέντρο ανίχνευσης μεταβολικών διαταραχών
Υγεία - Διατροφή - Ευεξία

Ενώ, λοιπόν  οι άνθρωποι επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα τους, ταλαιπωρούνται  ψυχικά και σωματικά σε μαγικές δίαιτες αστραπή με αποτέλεσμα ο οργανισμός να νιώθει ότι απειλείται. Μαζί μας θα ξεπεράσετε τα εμπόδια για την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής, με βάση την ορμονική διατροφή.

 

Η ορμονική διατροφή ή αλλιώς ισογλυκαιμική, επιφέρει ορμονική ισορροπία στο αίμα του ανθρώπινου οργανισμού, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις και να επιτυγχάνεται η καύση του λίπους.

Lipolysis | Κέντρο ανίχνευσης μεταβολικών διαταραχών
Πάρτε την απόφαση

Όλα αρχίζουν από τον εαυτό μας και η αρχή είναι το ήμιση του παντός. Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα και κάντε το σωστό βήμα!

Μην πέσετε στην παγίδα να πείτε στον εαυτό σας ότι “από αύριο ξεκινάω δίαιτα”, αλλά αρχίστε από το πιο απλό και το πιο βασικό… αποδεχτείτε το σώμα σας έτσι ακριβώς όπως είναι και προπάντων αγαπήστε το, ακόμη και με τα παραπανίσια κιλά.
Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε από τώρα “πόσα κιλά θα χάσω σε έναν μήνα;”, γιατί ειλικρινά ο στόχος πρέπει να είναι η υγεία σας και φυσικά η απώλεια λίπους θα έρθει από μόνη της ως φυσικό επακόλουθο.

Η διαδικασία δεν είναι πάντα τόσο εύκολη, ειδικά εάν έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από στερητικές δίαιτες αστραπή και έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη σας, αλλά και ο οργανισμός σας, όμως σας εγγυόμαστε ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Kλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

Lipolysis | Κέντρο ανίχνευσης μεταβολικών διαταραχών
Γνωρίστε το σώμα σας

Η υγιεινή φυσική διατροφή που θα σας χαρίσει υγεία, απώλεια βάρους, πόντων και περιττού λίπους είναι αποτέλεσμα επιστημονικής αποτύπωσης του δικού σας σώματος και μόνο!

Η διαδικασία είναι απλή και απολύτως απαραίτητη, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής τόσο μοναδικό, όσο και τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.

Η διαδικασία αποτελείται από τα εξής στάδια:

  • Καταγραφή
  • Έλεγχος Μέτρηση
  • Εργομετρικός Έλεγχος
  • Ανάλυση σωματικού λίπους
Lipolysis | Κέντρο ανίχνευσης μεταβολικών διαταραχών
Ξεκινήστε να τρώτε

Πολλοί νομίζουν ότι η υγιεινή διατροφή σημαίνει να τρώμε μόνο φρούτα & λαχανικά, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδέσει τη λέξη «δίαιτα» με τη στέρηση.

Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική.

Εφόσον έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία της Καταγραφής Ιστορικού και του Εργομετρικού Ελέγχου, δεν έχετε πλέον να φοβάστε τίποτα! Από εδώ και στο εξής θα τρώτε πολύ, θα τρώτε ποιοτικά και θα έχετε υγεία και καύση του περιττού λίπους.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια της προσπάθειάς σας με τακτικές συνεδρίες για την αξιολόγηση της προόδου σας, αλλά και με ψυχολογική υποστήριξη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ