Διόρθωσε τον μεταβολισμό σου και κάνε επανεκκίνηση ζωής με το Lipolysis

16 Φεβρουαρίου 2021

Διόρθωσε τον μεταβολισμό σου και κάνε επανεκκίνηση ζωής με το Lipolysis

Κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης, το κέντρο Μεταβολικής Ρύθμισης, LIPOLYSIS, δεν εφησυχάζει και επανέρχεται με ένα νέο, ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο σκοπό έχει να σας οδηγήσει στην επανεκκίνηση υγείας και ομορφιάς που έχετε ανάγκη.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά καινοτόμες μεθόδους της παγκόσμιας Μεταβολικής Ιατρικής και των Επιστημών Υγείας και συνεργαζόμενο με τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα του Μεταβολισμού, με τεράστια κλινική εμπειρία και ερευνητικό έργο, το LIPOLYSIS παρουσιάζει σε κάθε ενδιαφερόμενο, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει γρήγορη και ανώδυνη αξιολόγηση του μεταβολικού προφίλ και άμεση θεραπευτική παρέμβαση.

Το νέο πρόγραμμα του Κέντρου μας απευθύνεται σε όσους παρουσιάζουν διαταραχές με το βάρος του σώματος τους, με εναποθήκευση λίπους, σε γυναίκες που βρίσκονται σε στάδιο προεμμηνόπαυσης και εμμηνόπαυσης, αλλά και σε στάδιο κύησης και λοχείας. Καθώς επίσης και σε άτομα που παρουσιάζουν διαταραχές του μεταβολισμού του σακχάρου, των λιπιδίων (χοληστερίνη-τριγλυκερίδια), αρτηριακή υπέρταση και καρδιαγγειακά νοσήματα. Αποτελεί δε ένα σημαντικό θεραπευτικό εργαλείο σε διαταραχές ορμονών και λοιπές μεταβολικές διαταραχές.

Η καινοτομία του προγράμματος συνίσταται στο γεγονός ότι όλες οι εξετάσεις που απαιτούνται πραγματοποιούνται με ανώδυνο τρόπο (τριχοειδικά και μέσω εξέτασης ούρων) και τα αποτελέσματά τους μας δίνουν αξιόπιστες και ιδιαίτερα σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες για τη μεταβολική λειτουργία του εξεταζόμενου. Σε συνδυασμό με την εργομετρική αξιολόγηση και την αποτύπωση των μεταβολικών σωματομετρικών παραμέτρων από ειδικό Εργοφυσιολόγο και εξειδικευμένο Διατροφολόγο του Κέντρου μας, η επιστημονική μας ομάδα κατέχει όλες τις πληροφορίες, έτσι ώστε να διαρθρώσει ένα πλάνο θεραπευτικής παρέμβασης με βάση τη διατροφή και την άσκηση. Επιπλέον, ο εξεταζόμενος έχει τη δυνατότητα κατ’ ιδίαν συνεδρίας με Ειδικό Παθολόγο εξειδικευμένο στο Μεταβολισμό, με τον οποίο συνεργάζεται το Κέντρο μας, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται αξιολόγηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Η θεραπευτική παρέμβαση διατροφής και άσκησης αποτελεί το τελικό προϊόν της συνεργασίας της Επιστημονικής μας ομάδας. Είναι απόλυτα εναρμονισμένη και εξατομικευμένη με βάση αναφοράς τα αποτελέσματα εξετάσεων και τελεί υπό την εποπτεία και την επιστημονική ευθύνη του συνεργάτη Ιατρού του Κέντρου μας.

Τολμήστε ένα Restart στη ζωή σας και κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας, ακολουθώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προγράμματα μεταβολικής αξιολόγησης και ρύθμισης που σας προσφέρει το Κέντρο LIPOLYSIS.

☎️ Κλείσε ραντεβού, ενημερώσου για τα προγράμματά μας και γύρισε σελίδα στη ζωή σου: 2108033779

?>
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ