Διατροφή και καλοπέραση: Βραδινά για να γλείφεις και τα δάχτυλα σου!

26 Ιανουαρίου 2021

Διατροφή και καλοπέραση: Βραδινά για να γλείφεις και τα δάχτυλα σου!

Θέλεις να προσέχεις τις διατροφικές σου επιλογές και να περιορίσεις την μεγάλη κατανάλωση τροφής; Ωστόσο, είσαι λίγο λιχούδης και δεν σου αρκεί μία τονοσαλάτα ή μία κοτοσαλάτα; Και ποιος είπε ότι οι επιλογές μας είναι τόσο αναμενόμενες και συγκεκριμένες όταν κάνουμε διατροφή; Η μεσογειακή διατροφή απαρτίζεται από πάρα πολλές κατηγορίες τροφών, οι οποίες εφόσον συνδυαστούν μεταξύ τους, μόνο γευστικότατα αποτελέσματα μπορούν να αποδώσουν.

Ας δούμε λοιπόν τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις για γευστικά βραδινά, όπου δεν θα υπάρχει πείνα, αλλά μία υπέροχη αίσθηση απόλαυσης και ικανοποίησης σωματικής και ψυχικής, καθώς θα μείνει μία ιδανική αίσθηση τόσο στον ουρανίσκο, όσο και στη σκέψη ότι κάναμε κάτι πολύ σωστό για την υγεία μας…

  • Σούπα μπρόκολο βελουτέ, με κρουτόν και 1 κ.σ. γιαούρτι 2%!

    Ζεστή πατατοσαλάτα, με συνδυασμό πατάτας κανονικής και γλυκοπατάτας, dressing ταχίνι με λιαστή ντομάτα και τυρί τύπου cottage!

  • Πιτσάκι σπιτικό με βάση τορτίγια ολικής αλέσεως, σάλτσα φρέσκιας ντομάτα, τυρί χαμηλών λιπαρών και καπνιστή γαλοπούλα!
  • 1 φ. ψωμί ζέας, 1 κ.σ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών, 1 αυγό ποσέ και ¼ αβοκάντο!

Ο στόχος είναι να δημιουργήσεις υγιεινές συνήθειες και να μάθεις να συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Για τον λόγο αυτό το Lipolysis είναι δίπλα σου, ώστε να σε καθοδηγήσει και να σε εκπαιδεύσει να βελτιώσεις τις διατροφικές σου επιλογές, διατηρώντας ταυτόχρονα το μυαλό και το στομάχι σου μόνιμα ικανοποιημένο!

?>
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ