Καρδιακό stress, η εξέταση που πρέπει να κάνεις…

2 Οκτωβρίου 2019

Καρδιακό stress, η εξέταση που πρέπει να κάνεις…

Ηρθε η στιγμή να μιλήσουμε για το ίσως πιο σοβαρό κομμάτι της ζωής μας, σε συνδυασμό πάντα με την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς και το πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη της άσκησης. Στο Lipolysis σου δίνουμε την ευκαιρία σε απόλυτα προσιτή τιμή και όχι ως απλησίαστη μορφή πολυτέλειας, να μάθεις τι συμβαίνει στον δικό σου οργανισμό όσον αφορά το καρδιακό stress.

Συμβαίνει μέσω του ενός εξελιγμένου και πρωτοποριακού εργαλείου που θα συναντήσεις μόνο στο Κέντρο μας. Πρόκειται για το “Cardioscan”, το οποίο αξιολογεί με πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο τη φυσική κατάσταση της καρδιάς. Με την βοήθεια των ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στους αστραγάλους και τους καρπούς, τα ηλεκτρικά σήματα που παράγει η καρδιά, ψηφιοποιούνται σε μία έγχρωμη απεικόνιση της στην οθόνη. 120 δευτερόλεπτα μετά, η εν λόγω τρισδιάστατη απεικόνιση, θα ελέγξει το καρδιακό στρες σας.

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για τον καθένα;

Η εξέταση καρδιακού stress μετρά και αναλύει λεπτομερώς τους σχετικούς παράγοντες κινδύνου για την καρδιά. Το “Cardioscan” δημιουργεί μια ακριβή εικόνα καρδιάς 3D ECG, καθορίζει τον δείκτη ατομικής πίεσης, διαπιστώνει το επίπεδο φυσικής κατάστασης και δίνει συμβουλές κατάρτισης. Αποτελεί δηλαδή την ιδανική βάση για ασφαλή και βελτιστοποιημένη άσκηση. Θα μάθετε δηλαδή τα πάντα για την υγεία σας και θα εξατομικεύσετε την προπόνηση στον υπέρτατο βαθμό.

Τώρα μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε την εξέταση του καρδιακού stress με διάφορα πακέτα που ταιριάζουν στον καθένα ξεχωριστά. Διατροφολογικός έλεγχος, τεστ μεταβολισμού, μέτρηση οξειδωτικού stress, μυοσκελετική αξιολόγηση και κινηματική ανάλυση βάδισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές, τα εξατομικευμένα πακέτα και πώς μπορείτε να συνδυάσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο ή ακόμα και όλα μαζί…

Τηλ επικοινωνίας: 2108033779
https://lipo-lysis.gr/
https://www.facebook.com/Lipolysis/
https://www.instagram.com/lipo_lysis/

?>
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ