Μάθε εάν η καρδιά, οι μύες και ο οργανισμός σου χαίρουν υγείας

21 Ιανουαρίου 2020

Μάθε εάν η καρδιά, οι μύες και ο οργανισμός σου χαίρουν υγείας

Το Lipolysis σου προσφέρει ένα μοναδικό συνδυαστικό πακέτο 4 εξετάσεων για να γνωρίσει εκ βαθέων την κατάσταση του σώματός και των ζωτικών οργάνων σου, αλλά και το πώς μέσω των αποτελεσμάτων θα βελτιστοποιήσεις στο μέγιστο τον συνδυασμό διατροφής-προπόνησης.

* Μέτρηση καρδιακού στρες
* Μέτρηση σωματικής σύστασης
* Ακριβής ανάλυση σωματότυπου
* Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

1.Μέτρηση του καρδιακού στρες
H μέτρηση γίνεται με ειδικό μηχάνημα ελέγχου της ζωτικότητας με βάση το ΗΚΓ, η οποία μετρά και αξιολογεί τους παράγοντες κινδύνου της καρδιάς σε ηρεμία. Η δοκιμασία μέτρησης του καρδιακού στρες είναι αποτελεσματική και εύκολη. Κανείς δεν θα ήθελε να βγάλει τα ρούχα για ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε τη συσκευή, ώστε τα τέσσερα ηλεκτρόδια να είναι επαρκή: μπορούν εύκολα να συνδεθούν στους καρπούς και τους αστραγάλους. Ο έλεγχος δημιουργεί μια ατμόσφαιρα συμβουλευτικής εμπιστοσύνης στην οποία ο πελάτης σας αισθάνεται ασφαλής – και σε διάλογο μαζί μας  παίρνει υποστήριξη για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δίνεται από την εταιρεία lipolysis ένα ακριβές τρισδιάστατο πορτρέτο της καρδιάς, καθορίζεται ο δείκτης ατομικής καταπόνησης, παρουσιάζεται το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Παράλληλα δίνονται συμβουλές άσκησης, βάσει των κατευθυντήριων γραμμών που καθορίζονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, παρέχοντας την καλύτερη βάση για ασφαλή και άριστη προπόνηση.

2. Μέτρηση με προηγμένο αναλυτή σωματικής σύστασης
Η τμηματική ανάλυση σώματος είναι σε θέση να μετρήσει με ακρίβεια τους μύες του κορμού, των άνω άκρων και των μυών των κάτω άκρων. Μπορούμε να παρουσιάσουμε πλήρως τη μυϊκή μάζα και τη λιπώδη μάζα κάθε τμήματος του ανθρώπινου σώματος. Παρέχοντας τις πιο ακριβείς πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση και αντικατοπτρίζοντας με ακρίβεια τις αλλαγές στο σώμα σας, για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας, ακριβώς προσαρμοσμένο στους στόχους σας.

3. Ακριβής ανάλυση σωματότυπου
Για να καταστεί ευκολότερη η κατανόηση της φυσικής κατάστασής σας, σχεδιάσαμε μια ανάλυση σωματότυπου που συνδυάζει το δείκτη μάζας σώματος και το σωματικό λίπος, ώστε να χαρτογραφηθεί σωστά ο τύπος του σώματος σας στον πίνακα. Γίνεται ανάλυση ποιότητας μυών. Οι εξισώσεις που προέρχονται, εκτιμούν με ακρίβεια την ποιότητα των μυών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δείκτης της αξιολόγησης του προγράμματος φυσικής κατάστασης, μέσω της ανάλυσης της ποιότητας των μυών και να εφαρμοστούν στην παρακολούθηση, αξιολόγηση και βελτίωση των προγραμμάτων άσκησης.

4. Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού και η ανίχνευση της μεταβολικής δυναμικής του οργανισμού με εργομετρικό μηχάνημα αναπνευστικών αερίων τελευταίας τεχνολογίας.
Ο παραπάνω έλεγχος μας πληροφορεί πλήρως για την κατάσταση του μεταβολισμού και με βάση αυτόν, ορίζουμε την απαραίτητη ενέργεια που θα πρέπει να εφαρμοστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του οργανισμού σας.

Τηλ επικοινωνίας: 2108033779
https://lipo-lysis.gr/
https://www.facebook.com/Lipolysis/
https://www.instagram.com/lipo_lysis/

?>
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ