Δείτε τους Αθλητές μας

Θοδωρής Φιλλιπίδης

O Θοδωρής Φιλιππίδης ασχολείται με το Kick boxing από το 2008. Σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θεωρείται ταλέντο στην κατηγορία του και παρά το νεαρό της ηλικίας του μας κάνει να αισιοδοξούμε για την μελλοντική πορεία του. Σε σύνολο 18 αγώνων έχει 13 Νίκες, 5 Ήττες και είναι Κάτοχος της ζώνης urban fighter 60kg και κάτοχος της επαγγελματικής ζώνης Scorpion 5"Future Fighter’’.

Η επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς ....Όλη η ομάδα της lipolysis και rsts είμαστε χαρούμενοι και ταυτόχρονα υπερήφανοι για την εξέλιξη του Θοδωρή Φιλιππίδη..

Η συμμετοχή του στο best fighter και η ευθύνη της συγκριμένης οργάνωσης μας δίνει το κίνητρο να προχωρήσουμε πιο δυναμικά.


Σταμάτης Κατσίμης

O Σταμάτης Κατσίμης, γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1982 στον Πειραιά. Από μικρός έδειξε την κλίση του στους μηχανοκίνητους αγώνες, όπου σε ηλικία 12 ετών κερδίζει τον πρώτο του αγώνα. Ήδη το άθλημα έχει γίνει πάθος και στόχος ζωής.

Τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο… ένα υπόδειγμα αθλητή στην διατροφή στα εργομετρικά στην αερόβια άσκηση και στις ειδικές ασκήσεις που κάνει καθημερινά εδώ και πολύ καιρό.

Σταμάτη είμαστε πολύ υπερήφανοι και τυχεροί που σε έχουμε συγχαρητήρια για την μεγάλη σου νίκη προχωράμε στο μέλλον για μεγαλύτερα πράγματα και πιο οργανωμένη προετοιμασία.
Αίμη Κουγιουμτζόγλου

Την τρίτη της σερί νίκη επί ιταλικού εδάφους πήρε η Αίμη Κουγιουμτζόγλου. Η «Million Dollar», επικράτησε και της Ιταλίδας Valentina Pellati στην Τσεζένα και τη διοργάνωση "I Wanna Fight" και άνοιξε την πόρτα για οκτάδα της WAKO.

Για την αθλήτρια, αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη στην επί Ιταλικού εδάφους καριέρα που έχει δημιουργήσει από το 2011.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα (έχασε τον πρώτο γύρο), η ελληνίδα kickboxer βρήκε το ρυθμό της και επικράτησε στους επόμενους τρεις, κερδίζοντας ομόφωνα το ματς (Low kicks rules).
Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
Go to top