Ξεκινήστε από σήμερα να τρώτε υγιεινά

Πάρτε την απόφαση

Όλα αρχίζουν από τον εαυτό μας και η αρχή είναι το ήμιση του παντός. Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα και κάντε το σωστό βήμα!

Μην πέσετε στην παγίδα να πείτε στον εαυτό σας ότι "από αύριο ξεκινάω δίαιτα", αλλά αρχίστε από το πιο απλό και το πιο βασικό... αποδεχτείτε το σώμα σας έτσι ακριβώς όπως είναι και προπάντων αγαπήστε το, ακόμη και με τα παραπανίσια κιλά.
Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε από τώρα "πόσα κιλά θα χάσω σε έναν μήνα;", γιατί ειλικρινά ο στόχος πρέπει να είναι η υγεία σας και φυσικά η απώλεια λίπους θα έρθει από μόνη της ως φυσικό επακόλουθο.

Η διαδικασία δεν είναι πάντα τόσο εύκολη, ειδικά εάν έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από στερητικές δίαιτες αστραπή και έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη σας, αλλά και ο οργανισμός σας, όμως σας εγγυόμαστε ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.
Kλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

Γνωρίστε το σώμα σας

Η υγιεινή φυσική διατροφή που θα σας χαρίσει υγεία, απώλεια βάρους, πόντων και περριτού λίπους είναι αποτέλεσμα επιστημονικής αποτύπωσης του δίκου σας σώματος και μόνο!

Η διαδικασία είναι απλή και απολύτως απαραίτητη, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής τόσο μοναδικό, όσο και τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.

Η διαδικασία αποτελείται από τα εξής στάδια:

Καταγραφή Έλεγχος Μέτρηση


Για την αντιμετώπιση μεταβολικών διαταραχών, επιπλέον παρέχουμε: Εξέταση Stress Ανάλυση DNA

Ξεκινήστε να τρώτε

Πολλοί νομίζουν ότι η υγιεινή διατροφή σημαίνει να τρώμε μόνο φρούτα & λαχανικά, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδέσει τη λέξη «δίαιτα» με τη στέρηση. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική.
Εφόσον έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία της Καταγραφής Ιστορικού και του Εργομετρικού Ελέγχου, δεν έχετε πλέον να φοβάστε τίποτα! Απο εδώ και στο εξής θα τρώτε πολύ, θα τρώτε ποιοτικά και θα έχετε υγεία και καύση του περιττού λίπους.
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας καθόλη την διάρκεια της προσπάθειάς σας με τακτικές συνεδρίες για την αξιολόγηση της προόδου σας, αλλά και με ψυχολογική υποστήριξη.

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
Go to top