Θεοδωροπούλου Αναστασία

Βιολόγος - Διατροφολόγος (BSc, MSc).
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και συνέχισε τις σπουδές της στην Οξφόρδη, στην Αγγλία, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενό της (Master of Science in Human Nutrition).
 • Το 2005 εργάσθηκε στο Εργαστήριο Κυτταρικής Ανοσολογίας του Ινστιτούτου Παστέρ ως Βιολόγος.
 • Την περίοδο 2008-2009 συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, στην Αγγλία.
 • Την περίοδο 2009-2010 διετέλεσε συνεργάτης της Διευθύντριας της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς», κας Καραγεωργίου.
 • Το 2010 ξεκίνησε συνεργασία με τα Ιατρικά Κέντρα Αποκατάστασης «Ιατρική Άσκηση» και «Διάτασις» σε θέματα διατροφικής υποστήριξης ασθενών και αθλητών.
 • Το 2010 εργάστηκε ως διατροφολόγος στο Πρότυπο Διατροφολογικό Κέντρο «Ομοιόστασις ».


 • Από το Σεπτέμβριο του 2010 είναι μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Σωματικής Ευεξίας & Ανίχνευσης Μεταβολικών Διαταραχών «Lipo-Lysis» καθώς και στο Διατροφολογικό κέντρο RSTS AE

  Την τελευταία 5ετία παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και της διατροφής συμμετέχοντας στα σημαντικότερα εθνικά και διεθνή συνέδρια διατροφής, διαιτολογίας και παχυσαρκίας που διεξάγονται.

  Skills: 
  Βιολόγος - Διατροφολόγος

  Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

  Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

  CAPTCHA
  Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
  Go to top