Everyone's Blog in Θρεπρικές ουσίες

Αλάτι, πως να το χρησιμοποιούμε σωστά.

 

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι βιομηχανίες τροφίμων χρησιμοποιούν τόσο αλάτι κατά την επεξεργασία πολλών τροφίμων;

Αφενός μεν ως συντηρητικό αφετέρου δε για γεύση. Όλοι μας θα έχουμε παρατηρήσει ότι όταν καταναλώνουμε ένα αλμυρό τρόφιμο θέλουμε συνεχώς και άλλο π.χ τσιπς, αλατισμένοι ξηροί καρποί, διότι το αλάτι είναι εκτός των άλλων και ρυθμιστής γεύσης.

Subscribe to Everyone's Blog in Θρεπρικές ουσίες

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
Go to top