Πως φεύγει η κυτταρίτιδα;

 

Η κυτταρίτιδα, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας. Είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης του λίπους σε συγκεκριμένα σημεία, όπως γλουτούς, μηρούς και στομάχι. Εμφανίζεται με τη μορφή εξογκωμάτων και μιας περίεργης άγριας υφής. Συγκεκριμένα θυμίζει τη φλούδα από το πορτοκάλι.

Οι τρόποι να καταπολεμήσουμε τη κυτταρίτιδα είναι πολλοί. Συγκεκριμένα μπορούμε:
 • Να υιοθετήσουμε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα αποτελείται από όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θα στερείται των πολλών κορεσμένων λιπαρών που δημιουργούν εκτός από καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα.
 • Να επιβάλουμε, στη καθημερινότητά μας, την κατανάλωση άφθονου νερού. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να απομακρύνουμε όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό μας και θα τον βοηθήσουμε να λειτουργήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Προσπαθούμε 3 με 4 φορές την εβδομάδα να κάνουμε άσκηση. Η αερόβια γυμναστική (τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο) θα βοηθήσει τον οργανισμό μας να μπει στη διαδικασία της λιπόλυσης, με αποτέλεσμα να απομακρύνουμε το λίπος σιγά-σιγά.
 • Αποτελεσματική είναι η μέθοδος του λεμφικού μασάζ, το οποίο δρα στο υποδόριο λίπος και βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται το λίπος από τα σημεία που συσσωρεύεται.
 • Μπορούμε μόνες μας, μετά το μπάνιο μας, να κάνουμε απαλό τοπικό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις προς τα επάνω ώστε να ενεργοποιούμε τη σωστή λειτουργία των κυττάρων μας.
 • Τέλος, 1 με 2 φορές την εβδομάδα καλό είναι να κάνουμε απολέπιση με κόκκους από καφέ. Με ένα σφουγγάρι κάνουμε απαλό μασάζ στα σημεία που μας ενδιαφέρει, ώστε να πετύχουμε την απολέπιση και ύστερα τρίβουμε τους κόκκους από καφέ στο ίδιο σημείο.

 • Κάποιες από τις παραπάνω λύσεις μπορούν να μας βοηθήσουν, πραγματικά. Αν και τα αποτελέσματα, ίσως, είναι μακροπρόθεσμα, είναι φυσικά και αποτελεσματικά.

  Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στο Lipolysis Newsletter

  Δηλώστε το email σας, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και θα λαμβάνεται Newsletter από την Lipolysis με πλούσια θεματολογία από επιστημονικά άρθρα των συνεργατών μας, μικρά μυστικά, οδηγίες και φυσικά μοναδικές προσφορές!

  CAPTCHA
  Αυτή η ερώτηση υπάρχει, για την αποφυγεί spammers.
  Go to top